*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 21 de setembre del 2012

Galetes de mantega

Feia temps que anava al darrera d'una recepta que no fos complicada de galetes de mantega. Aquesta l'he trobat a Canela y Limón i són les galetes 321 per què sols tenen tres ingredients. Jo he fet alguns canvis, hi he afegit un polsim de sal i al sucre que hi he tirat per sobre hi he posat a més de canyella, gingebre i llavors de sèsam torrades. Properament en posaré un altre.

Ingredients:
- 300 gr. de farina
- 200 gr. de mantega pomada
- 100 gr. de sucre
- sucre, canyella, gingebre i llavors de sèsam

Senzillament es barreja la farina, la mantega i el sucre fins a tenir una massa fina. Jo els vaig posar a la Kichenaid (núm. 2) i llestos.

Es fan boletes i es van posant sobre un paper d'enfornar en una safata. S'aixafen amb una forquilla (millor passar-la per la farina per què no s'enganxi) i es posen al forn a 175ºC durant uns 16 minuts.

Es treuen i es posen un una reixa per que es refredin tot empolsegant-les amb una barreja de sucre, canyella, gingebre i llavors de sèsam torrades.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Seran delicioses, aquest cap de setmana les provaré!(Pili C,)

Neus Garcia ha dit...

Jo també les he fetes aquestes galetes, encara que no les tinc penjades al blog perquè un parell de vegades que les he fet no m'ha donat temps de fer les fotografies que ja havien desaparegut. Crec que les vaig treure d'un altre blog que no era el Kanela y Limón... corren força per la xarxa i la veritat és que són molt senzilles i donen uns resultats espectaculars. Jo les vaig fer amb una glassa de llimona, amb xocolata i amb sucre i canyella, i queden delicioses de totes formes, fins i tot soles!

Cuina La Peladilla ha dit...

que bones per nadal, besos.

Francesc ha dit...

Fan una pinta boníssima i les veig molt faciletes. Me les apunte!! Besades

el taller de cuina ha dit...

El toc de les espècies ha de quedar-hi de conya!!
petonets

CHARO ha dit...

què bones aquestes galetes, la veritat és que tot el que fa Cristina és una meravella. Ara continuaré mirant el teu bloc, em sembla que m'agradarà tot molt!

La Cuina Violeta ha dit...

Sara,
Quin greu que em sap. Ja et visitava el bloc i no et vaig relacionar a Manlleu. Poses coses que m'agraden i m'hauria agradat parlar més estona amb tu. Espero tenir una altra oportunitat. Unes delicioses galetes, com més senzilles més bones.
Una abraçada,
Nani

Segueixen aquest bloc