tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post1877881653994648360..comments2024-02-06T12:47:17.351+01:00Comments on Delícies del rebost: Pollastre amb gambesSara Mariahttp://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-58674206994883024882008-10-21T22:27:00.000+02:002008-10-21T22:27:00.000+02:00M'apunte al comentari de la Glòria. Salutacions.M'apunte al comentari de la Glòria. Salutacions.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-56117309511115119102008-10-20T21:10:00.000+02:002008-10-20T21:10:00.000+02:00Un mar i muntanya, per mantenir la tradició, però ...Un mar i muntanya, per mantenir la tradició, però sense haver d'escurar ossos. Aquestes gambes estan a punt de sortir de la pantalla!<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-18407308534400858822008-10-20T20:54:00.000+02:002008-10-20T20:54:00.000+02:00Jo pasa els caps de les gambas per el turmix i des...Jo pasa els caps de les gambas per el turmix i despres per el xines i li aboco al pollastre queda el suc amb color i sabor de gambes.Striperhttps://www.blogger.com/profile/05732049290314976562noreply@blogger.com