tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post2208935667899124484..comments2024-02-06T12:47:17.351+01:00Comments on Delícies del rebost: Peix a foc lent amb all i tomàquetSara Mariahttp://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-35512114705339581722008-07-04T15:57:00.000+02:002008-07-04T15:57:00.000+02:00Hola bonica! Ratifiquem tots els comentaris fets f...Hola bonica! Ratifiquem tots els comentaris fets fins ara, això amb llom de porc ha d'estar fabulós!<BR/>petons!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-71126088172147124492008-07-04T12:48:00.000+02:002008-07-04T12:48:00.000+02:00M'apunte al comentari d'estriper. I, també, al teu...M'apunte al comentari d'estriper. I, també, al teu suggeriment de fer-la amb pollastre o llom de porc. MMMM! ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-36521489888357738802008-07-04T12:01:00.000+02:002008-07-04T12:01:00.000+02:00Encara no ho he provat, pero crec que ha de quedar...Encara no ho he provat, pero crec que ha de quedar bo amb pollastre o llom de porc...Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-59608524170820044732008-07-04T06:36:00.000+02:002008-07-04T06:36:00.000+02:00Aixo es un plat per sucar-hi pa i llepar-se els di...Aixo es un plat per sucar-hi pa i llepar-se els dits.Striperhttps://www.blogger.com/profile/05732049290314976562noreply@blogger.com