tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post2696087857974011307..comments2024-02-06T12:47:17.351+01:00Comments on Delícies del rebost: Torrades amb botifarra i endíviesSara Mariahttp://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-74343571743065374052011-09-18T11:23:58.639+02:002011-09-18T11:23:58.639+02:00Hola, hola!
Jo també em quedo amb el truc d'es...Hola, hola!<br />Jo també em quedo amb el truc d'esclafar el pa de motllo! Ho trobo genial!<br />I què dir de la cuina d'aprofitament: en pot surtir cada festival! jejejeje<br /><br />.-)massitethttp://www.olletadeverdures.catnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-67290371398137405282011-09-17T11:42:26.800+02:002011-09-17T11:42:26.800+02:00Això d'usar el pa de motlle passat pel corró i...Això d'usar el pa de motlle passat pel corró i pel forn no ho coneixia. M'ho apunte per a una altra ocasió. Per cert, com sempre, aprofitar les restes de nevera és un 10!! SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-72065671772208775682011-09-17T09:06:47.815+02:002011-09-17T09:06:47.815+02:00Una torrada de sobres, bona recepta d’aprofitament...Una torrada de sobres, bona recepta d’aprofitament.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-5674909416247153762011-09-15T17:27:37.167+02:002011-09-15T17:27:37.167+02:00Sara Maria, la ceba jo la necessito tallada mes pe...Sara Maria, la ceba jo la necessito tallada mes petita (quan es crua no, curiosament. Només quan està cuita).<br />Pero vaja, que me'n posi dues :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.com