tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post3232654266679027853..comments2024-02-06T12:47:17.351+01:00Comments on Delícies del rebost: Puré d’albergínies al currySara Mariahttp://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-60803572342797655362008-05-29T13:59:00.000+02:002008-05-29T13:59:00.000+02:00Bona idea Massitet, segur que queda d'allò més bé....Bona idea Massitet, segur que queda d'allò més bé.Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-89557200463435697712008-05-29T11:58:00.000+02:002008-05-29T11:58:00.000+02:00Hola Sara Maria!Crec que un dia provaré de fer-ho ...Hola Sara Maria!<BR/>Crec que un dia provaré de fer-ho i ho barrejaré amb pasta, per variar una recepta que faig tot sovint.<BR/>I molt interessant el curs del Pep Nogué, eh?<BR/><BR/>Salut!<BR/><BR/>MassitetAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-67266902173472714662008-05-26T18:13:00.000+02:002008-05-26T18:13:00.000+02:00Mmmm. Exquisida recepta! com sempre el que fas és ...Mmmm. Exquisida recepta! com sempre el que fas és estupendo i deliciós.<BR/>Petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-49541460395608138002008-05-20T13:52:00.000+02:002008-05-20T13:52:00.000+02:00Hola Sara,segon intent de felicitació pels blogs.A...Hola Sara,<BR/>segon intent de felicitació pels blogs.<BR/>Aviat t'enviaré el de la fideuà de dissabte.<BR/>PeponAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-32307029696220957332008-05-19T13:50:00.000+02:002008-05-19T13:50:00.000+02:00Jo crec que si, que molt bé, jo l'he provat acompa...Jo crec que si, que molt bé, jo l'he provat acompanyat pollastre a la planxa i quedava d'allò més bé.Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-46925085503187419632008-05-19T13:27:00.000+02:002008-05-19T13:27:00.000+02:00Deu estar bon�ssim amb eixe toc de curri. Per cert...Deu estar bon�ssim amb eixe toc de curri. Per cert, creus que es podria utilitzar com a acompanyament, per exemple, d'una carn torrada i constituir un plat �nic? Salutacions.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-7556361582461942152008-05-19T06:57:00.000+02:002008-05-19T06:57:00.000+02:00No dubto que sigui bo pero a mi l'alberginia aixi ...No dubto que sigui bo pero a mi l'alberginia aixi com que no.Striperhttps://www.blogger.com/profile/05732049290314976562noreply@blogger.com