tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post4053494510559536268..comments2024-02-06T12:47:17.351+01:00Comments on Delícies del rebost: Pa de pessic amb poma amb l’estoig al vapor LékuéSara Mariahttp://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-71479251283928619092010-01-22T09:36:36.625+01:002010-01-22T09:36:36.625+01:00Ni idea això dels bonys, perquè en vaig fer 2 de s...Ni idea això dels bonys, perquè en vaig fer 2 de seguits i el segon va quedar ben pla... el problema és que no vaig poder marinar la poma en el segon, ja que m'havia acabat el moscatell i el pastís va quedar bastant més sec que el primer (suposo que va ser per això, perquè els temps de cocció van ser idèntics).<br />De totes maneres, me la quedo ben reservada, perquè és una recepta ràpida per fer un pa de pessic amb poc temps!Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-77615455536259321912010-01-21T22:43:09.928+01:002010-01-21T22:43:09.928+01:00Si Surfzone, queda molt bé i en pocs minuts. Això ...Si Surfzone, queda molt bé i en pocs minuts. Això de que el meu ha quedat més pla... No sé pas per què!Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-33525950441380639392010-01-21T16:20:28.298+01:002010-01-21T16:20:28.298+01:00M'autocontesto jo mateix (tot un clàssic, últi...M'autocontesto jo mateix (tot un clàssic, últimament em faig por jo sol i tot): acabo de fer-lo, en versió microones i és una canya, en 12 minuts el tens preparat, cuit i gratinat per sobre, això sí, en lloc de quedar pla com el teu, ha quedat més boterut cap al mig.Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-66287720998152051682009-10-23T16:00:43.484+02:002009-10-23T16:00:43.484+02:00Gràcies per publicar-la!
Avui he fet magdalenes de...Gràcies per publicar-la!<br />Avui he fet magdalenes de pa de pessic, però aquesta recepta queda a la recàmara per la setmana vinent :-DRubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-64580032035005533942009-10-21T12:49:27.155+02:002009-10-21T12:49:27.155+02:00Quina passada!
No sabia que també es podia fer pa...Quina passada! <br />No sabia que també es podia fer pastissos amb l'estoig, ho provaré.Gent jove pa touhttps://www.blogger.com/profile/17459555314790660653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-68217002465961104962009-10-21T06:09:16.916+02:002009-10-21T06:09:16.916+02:00Uauuuuu, no hauria dit mai que es podria fer un pa...Uauuuuu, no hauria dit mai que es podria fer un pa de pessic amb l'estoig al vapor!! Fantàstic! :)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-25163637109465858812009-10-19T11:09:39.397+02:002009-10-19T11:09:39.397+02:00Aquest aparell es una bona eina per fer-hi pastiss...Aquest aparell es una bona eina per fer-hi pastissos, al microones<br />Una abrasadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-31997418771250189002009-10-17T12:43:24.047+02:002009-10-17T12:43:24.047+02:00Com bé diu la Núria (besadetes, guapa), és una bon...Com bé diu la Núria (besadetes, guapa), és una boníssima idea. No pensava que es podia fer servir el motlle aquest per fer-hi pastissos. BesetsFRANCESChttps://www.blogger.com/profile/17366633060590960610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-52991679796413773422009-10-17T00:20:29.742+02:002009-10-17T00:20:29.742+02:00Quina bona idea!!Encara faré servir més l'esto...Quina bona idea!!Encara faré servir més l'estoig!!Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-24757258664501923752009-10-16T21:41:07.712+02:002009-10-16T21:41:07.712+02:00Ahhh , que bo m'apuntop corrent la recepte i m...Ahhh , que bo m'apuntop corrent la recepte i m'anire a compre un estoig d'aquests.Striperhttps://www.blogger.com/profile/05732049290314976562noreply@blogger.com