tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post4885364835342421043..comments2024-02-06T12:47:17.351+01:00Comments on Delícies del rebost: Mató amb maduixes i melmelada de pansesSara Mariahttp://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-74101916737786108712008-04-04T09:55:00.000+02:002008-04-04T09:55:00.000+02:00uauuu que bó. de postres mmmmmm.felcitatsuauuu que bó. de postres mmmmmm.<BR/>felcitatsginahttps://www.blogger.com/profile/16289313628502317066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-20798220940975892812008-04-03T16:45:00.000+02:002008-04-03T16:45:00.000+02:00Sara, aquest postre és d'aquells que entra pels ul...Sara, aquest postre és d'aquells que entra pels ulls i segur que al fer-lo amb mató, és molt més lleuger que si el féssim amb nata<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-4327416807499979912008-04-03T13:07:00.000+02:002008-04-03T13:07:00.000+02:00Mar: aquest és el problema de fer la repassada de ...Mar: aquest és el problema de fer la repassada de blocs a segons quines hores! Quina gana!Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-25976558652108217982008-04-03T13:06:00.000+02:002008-04-03T13:06:00.000+02:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-57369959492910825532008-04-03T12:52:00.000+02:002008-04-03T12:52:00.000+02:00Quina gana! No et penso llegir més quan s'acosta l...Quina gana! No et penso llegir més quan s'acosta l'hora de dinar... Oh!Mar Calpenahttps://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-551815649556353912008-04-03T08:21:00.000+02:002008-04-03T08:21:00.000+02:00Gràcies Enric, la patxoca de les maduixes amb mató...Gràcies Enric, la patxoca de les maduixes amb mató és de l'Striper, un artista culinari. Jo també et poso entre els blogs interessants.<BR/>I no et preocupis, va ser una anècdota divertida, jo que no sé anar per Barcelona en transport públic... Sempre vaig a peu!Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-8283094771219219682008-04-03T02:20:00.000+02:002008-04-03T02:20:00.000+02:00Toc, toc... Es pot passar?... Sóc el de la Samfain...Toc, toc... Es pot passar?... Sóc el de la Samfaina, el que et va dir quin Metro havies d'agafar i va resultar que no l'era... De debò que m'hauria agradat fondre'm, tu! En fi... Només volia dir-te que acabo de visitar els teus dos blocs, i m'han smeblat tots dos interessantíssims. (Nena, quin goig aquest mató amb maduixots i panses!!!!) Et posem al bloc dels nostres amics.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-3356496906461424422008-04-02T21:25:00.000+02:002008-04-02T21:25:00.000+02:00Sara Maria,Quan et vzgi bé, passa per casa nostra....Sara Maria,<BR/><BR/>Quan et vzgi bé, passa per casa nostra. Hi ha una coseta per a tu.<BR/><BR/>Josep i GlòriaGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-20263092991373793582008-04-02T06:59:00.000+02:002008-04-02T06:59:00.000+02:00Gracies per publica la recepta si el fas amb mango...Gracies per publica la recepta si el fas amb mango, per menjar rapid que s'oxida i transmeteis mal gust al mato.Striperhttps://www.blogger.com/profile/05732049290314976562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-13104860713620102402008-04-01T22:50:00.000+02:002008-04-01T22:50:00.000+02:00Hola Sara Maria, riallera de mena... segurament ja...Hola Sara Maria, riallera de mena... segurament ja el tindràs però nosaltres també te'l volem donar. Passa't per La cuina vermella. Un petonàs.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com