tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post6574131511528741458..comments2024-02-06T12:47:17.351+01:00Comments on Delícies del rebost: Fumet de peixSara Mariahttp://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-62606292727505344482009-08-05T23:28:50.986+02:002009-08-05T23:28:50.986+02:00Suposo que els xampinyons els posen com a potencia...Suposo que els xampinyons els posen com a potenciador de sabor.Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-47772109221499146432009-08-05T22:56:44.355+02:002009-08-05T22:56:44.355+02:00Sóc de familia de pescadors i és la primera vegada...Sóc de familia de pescadors i és la primera vegada que hi veig xampinyons per fer el fumet...<br /><br />aixxx... les galeres, què bones... amb ganes de que sigui la temporada per poder-ne menjar...<br /><br />per aquí baix, les cintes s'anomenen codorneres... i tens raó és un bàsic, per a infinitat de plats, pots anar variant el "pelut" (el peix que hi dóna gust), per casa no hi ha setmana que no hi hagi un pot de fumet per la nevera...Andrea.https://www.blogger.com/profile/00809162547098015605noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-78041456701752171062009-08-05T22:16:22.759+02:002009-08-05T22:16:22.759+02:00És una recepta base, depenent de per què vulguis e...És una recepta base, depenent de per què vulguis el fumet hi pots afegir musclos, cintes...Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-79681253844651125392009-08-05T16:44:14.488+02:002009-08-05T16:44:14.488+02:00Ei quina super-recepta...aquest és un super fumet ...Ei quina super-recepta...aquest és un super fumet de peix!<br />tntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-46895562127022359052009-08-05T16:32:49.173+02:002009-08-05T16:32:49.173+02:00Moltes gràcies per la recepta. És una d'aquell...Moltes gràcies per la recepta. És una d'aquelles coses que sempre pots necessitar i no en tenia la recepta. feia una espècie de "succedani" però em sortia més amb gust "sopa de malalt" que amb el que havia de tenir un fumet. Ah, i la crema de pastanaga i prèssec em penso que caurà aquest cap de setmana. Nyam!Mattyhttps://www.blogger.com/profile/13320041838467185968noreply@blogger.com