
Ingredients:
- Carn de porc, vedella o pollastre
- Gingebre fresc
- All
- Cebollí (cebollino en castellà, ciboulette en francès)
- Sal i pebre
- Ou
- Farina
Es pica la carn, l’all i el cebollí ben petit. Es ratlla el gingebre i s’hi afegeix. Es bat l’ou, i també s’hi afegeix, també la farina, la sal i el pebre.
Es barreja tot i es van formant bolets petites amb la barreja.
En una paella es fregeixen les mandonguilles. Es separen i es posen un una cassola al vapor durant uns vint minuts (entre deu i vint minuts).
Aquesta última cocció permet que deixin anar tota la grassa.
Les he fet! He posat tres pits de pollastre, un all, un ou, una cullerada sopera rasa de farina de galeta, dues culleres petites de cebollí ratllat, i tres culleres petites de gingebre ratllat. Les he fet petites i servit en un gran bol al costat de quatre bols amb quatre salses diferents. Érem tres, però la ració era per unes quatre o cinc persones. Han quedat molt bones.
ResponElimina