divendres, 2 de març del 2007

Salsa de tomàquets madurs

La meva àvia havia heretat de la seva mare una recepta per aprofitar els tomàquets madurs a punt de caducar. La salsa la continuem fent a casa, i acompanya be verdures bullides i amanides, i fins si tot sobre una llesca de pa és ben bona.

Ingredients:
- Tomàquets madurs
- Molla de pa
- Vinagre o suc de llimona
- All
- Oli
- Sal i pebre

És ben senzilla, es baten amb un braç elèctric els tomàquets, la molla de pa, i l’all. S’hi va afegint oli, un rajolí de vinagre o suc de llimona, sal i pebre.

Es pot substituir la molla de pa per dos carquinyolis, o dues galetes maria. I si teniu ametlles o avellanes, abans que no es remullin, les podeu aprofitar i afegir-les a la barreja.

Es guarda a la nevera en un pot hermètic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada