dimarts, 24 d’abril del 2007

Arròs amb llet

Per Sant Jordi m’he comprat el nou “Corpus de la cuina catalana” que ha editat Columna gràcies a l’Institut Català de Cuina. Un cop fullejat he vist que ha valgut la pena, és molt interessant, especialment per tenir les receptes base de la nostra cuina tradicional. Aquesta és la primera recepta que penjo del llibre, ja n’aniré penjant, amb variacions i sense.

Ingredients:
- 1 l de llet
- 200 gr. d'arròs

- 125 gr. de sucre
- 1 branca de canyella
- 1 pela de llimona

Poseu a bullir la llet amb la canyella, el sucre i la pela de llimona.
Quan arrenqui el bull afegiu-hi l'arròs i remeneu-ho de tant en tant per què no s'enganxi.
Deixeu-ho coure fins que quedi una mica pastós. Retireu la branca de canyella i la pela de llimona.
Es pot fer amb llet d'ametlles en comptes de llet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada