dimecres, 2 de maig del 2007

Fetge gras amb torró de xixona

La varen fer al programa Cuines de TV3, fou presentada pel restaurant Delicius de l’Hotel Balneari Vichy Catalán.

Ingredients:
- 1 fetge gras de 600 g
- 10 g de sal
- 3 grans de pebre negre
- 1 copa de moscatell
- torró de Xixona


Per començar, netegeu el fetge gras, obriu-lo per la meitat, traieu-li les venes i salpebreu-lo.
Després, farciu-lo amb el torró de Xixona esmicolat barrejat amb els trossets de fetge que us hagin quedat en netejar-lo, poseu-hi el moscatell a sobre, tanqueu-lo i emboliqueu-lo, ben embolicat, amb paper film.

A continuació, poseu-lo a coure al microones durant 3 minuts a potència mitjana.
Poseu-lo a refredar en un bol amb aigua i gel.
Finalment, desemboliqueu-lo i talleu-lo a rodanxes.

Es pot guarnir el plat amb cirerols i una mica de poma tallada a dauets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada