Recepta del programa de cuina del Jamie Oliver de LocaliaTV. Us la recomano, és molt bona!
Ingredients:
- pasta brisa
- 5 ous
- 500 ml de nata
- sal, pebre i nou moscada
- 250 cheddar ratllat
- 250 gruyère ratllat
- cebollí
- 200 cabra
- 100 bacon
- romaní (si és en flor millor)
- oli
Es baten els ous, la nata, la sal, el pebre i la nou moscada. S’afegeix el formatge cheddar i el gruyère, i el cebollí tallat ben petit.
Es posa en un motlle la pasta brisa, i s’omple amb la barreja anterior.
Es trosseja, amb els dits, el formatge de cabra, tot empolsegant per sobre, les tires de bacon i el romaní mullat amb l’oli.
Es posa la forn a 180ºC fins que en punxar-lo amb un escuradents aquest surt sec.
Bonissimaaaaaaa Sara!!!
ResponEliminaA mi no m'ha quedat la pasta tant "bonica", digue'm que l'he fet ràpida.... descuidant una mica l'estètica. Tampoc he trobat romaní (i la meva mare s'ha posat pesadeta, dient-me que no se n'havia de ficar!) hahaha
Per cert, a quin dels llibres del Jamie Oliver es aquesta recepta?
Moltes gràcies i molts petons, K
Ai, ara he rellegit que era per la TV i no a cap llibre!
ResponEliminaUauuu que bo!! es un pastís de formatge salat super fàcil!! me l'enduc ara mateix!" petons
ResponEliminaJamie rules!! :D
ResponEliminabrutal de bo
ResponEliminaQue bona amb tant formatge! i la fas en un plis!
ResponElimina