divendres, 29 de febrer del 2008

Galetes salades de formatge de cabra

Ingredients:
- 100 gr. de formatge de cabra
- 100 gr. de farina
- 1 rovell d’ou
- 40 gr. d’oli d’oliva verge
- 40 gr. de nous picades
- 1 cullerada de romaní fresc
- Sal negra de Hawaii


Amb l’ajut d’una forquilla, triturar el formatge i afegir-hi el rovell de l’ou, l’oli, les nous i el romaní. Barrejar bé fins a aconseguir una pasta homogènia.
Afegir la farina i amassar-ho fins que tingui una textura semblant a la pasta fullada; si és necessari és pot afegir més farina.
Deixar en la nevera durant una hora, com a mínim.

Amb l’ajut d’un rodet donem forma a la massa, ha de tenir mig centímetre d’alçada.
Tirar-hi per sobre sal negre i prémer lleument amb el rodet.
Tallar rectangles de 8 cm de llarg per 8 cm d’ample.
Escalfem el forn a 180ºC.

Col·loquem les tires sobre una superfície antiadherent i els introduïm al forn entre 15 i 20 minuts, fins que estiguin lleugerament daurats.

5 comentaris:

  1. Quina pinta, tant la carabassa com les galetes! Ens veiem divendres!

    ResponElimina
  2. Les galetes les vaig provar a casa uns amics... boníssimes, i la carbassa l'he fet jo... genial! Fins divendres!

    ResponElimina
  3. Que foooort!! He posat galetes salades al google i m'has sortit tu la primera!!!
    Records i petons, Jaume del Canigó

    ResponElimina
  4. A mi no m'han sortit galetes. Les galetes que havia preparat s'han unit al forn en una massa que es desfà tot. Un desastre!

    ResponElimina
  5. Marc, potser li mancava farina a la massa... No les posis massa juntes al forn. I no et desanimis!! La majoria de vegades la primera no és la bona!

    ResponElimina