dimarts, 25 de març del 2008

Col-i-flor napolitana

No cal que digui que és una altra de les receptes que vaig aprendre a Nàpols, oi?

Ingredients:
- Col-i-flor
- pasta
- cansalada fumada
- canyella o bitxo picant (al gust)
- formatge d’ovella sec (pecorino romano)
- sal

- oli d'oliva verge

Posem al foc una olla amb aigua i sal, quan arranqui el bull hi afegim la col-i-flor tallada a trossos.
Després de dos o tres minuts, posar-hi la pasta escollida. Deixar-ho el temps que calgui per tal que la pasta quedi al dente.

Mentre, fregir la cansalada fumada, tallada a trossos petits, amb el bitxo, també tallat petit.

Escorrem la pasta i la col-i-flor i les posem a la paella amb la cansalada, li donem unes voltes i llestos.
Es serveix amb el formatge, ratllat, per sobre.

3 comentaris:

  1. Malgrat que la col i flor no siguigaire del meu agrat d'aquesta manera potser la provi.

    ResponElimina
  2. A mi tampoc és que m'agradi gaire, però em va agradar molt d'aquesta manera.

    ResponElimina
  3. doncs a mi m'agraden totes dues coses i la recepta em sembla genial.
    prometo fer-la i penjar-la al bloc.
    espero em visitis.
    t'enllaço d'acord??
    salut

    ResponElimina