diumenge, 16 de març del 2008

Espaguetis a la napolitana

A l’octubre, quan vaig anar a Nàpols amb la Giordana a casa els seus pares, hem van fer uns quants plats, típicament napolitans. Aquest és d’un d’ells, malgrat que aquí a voltes es coneix com a la genovesa o es fa sense carn, ells reivindiquen aquesta com l’autèntica recepta napolitana.

Ingredients:
- 1 kg. de vedella, per a guisar, de la que es desfila
- 2 kg. de ceba
- uns tomàquets (dos o tres, a gust)
- sal
- pasta fresca o seca, espaguetis

Es posa tot en una cassola, tallat a quarts, i es deixa coure entre tres i cinc hores a foc lent. Al final és corregeix de sal.

Un cop fet el guisat, es separen els talls grossos de carn i es reserven per servir com a segon plat.
La resta s’acaba de desfilar i es serveix a sobre els espaguetis bullits segons les instruccions del paquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada