






Novament organitzat, un cop més, per la Gemma de la
Cuina de casa, ens varem trobar dijous per assistir a un curs de cuina, o potser com diu La Cuina vermella a una classe magistral de viure.
A més d’aprendre varem riure amb la manera de dir les coses de la Mireia Carbó. El curs el varem fer la
Club Social de Caprabo.

Podeu llegir les cròniques més complertes i veure més fotografies a
La Cuina vermella. 
També al Cafè de nit.
I a La Cuina de casa.
Ostres quins plats, l'amanida aquesta amb soja i maduixes estava bona?
ResponEliminaQuan necessiti fer alguna cosa diferent ja sé on venir a trobar-ho
ResponEliminaMoltes gràcies pr la teva crònica i un plaer tornar a copmpartir amb tu una tarda de cuina
ResponEliminaEster
Sara Maria,
ResponEliminaEm va agradar poder tornar a compartir la classe amb tots vosaltres. Que bé que poguessis fer aquestes fotos més en general. Des d'on estava jo era difícil poder veure-us.
Fins aviat
Sara Maria, eixerida i generadora de bon rotllo i bon karma! Ais, esperàvem amb candeletes la classe de la Mireia per conèixer-la i per poder estar amb vosaltres! Gràcies per les fotos, i gràcies per enxampar-me rient amb tantes ganes (feia temps que no reia tantíssim, i encara no sé de què...).
ResponEliminaAcabo de llegir a La cuina de casa que no podràs venir a la Boqueria, quina llàstima. Petons grossos!
Sara Maria: Una de les coses bones que va tenir el fet que no pogués venir a aquesta classe és que de ben segur vas tornar amb el Metro que havies de tornar, oi? :))
ResponEliminaUn petó, guapíssima, i boníssimes les fotos.
Jjajaja... Enric, va ser un plaer compartir amb tu el tros de metro equivocat!
ResponEliminaHola Sara Maria, molt bé les fotos i els bombons....s'em fa la boca aigua!!
ResponEliminaEm va agradar molt poder assistir al curs de la Mireia amb tots vosaltres, m'ho vaig passar d'alló més bé, sou uns cracks!!!
Fins aviat
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina