dimecres, 23 d’abril del 2008

Pastis de carn picada

Ingredients:
- 500 gr. de vedella picada
- 1 ou dur
- 1 ou fresc batut
- 1pebrot escalibat
- 50 gr. d’olives picades, verdes o negres
- 1 llesca de pa remullada en llet
- sal i pebre

Picar l’ou dur, el pebrot i les olives, barrejar-los amb els altres ingredients formant una massa homogènia. Salpebrar.

Embolicar la massa en paper d’alumini (sempre amb la cara brillant cap a l’aliment), donant-li forma més o menys cilíndrica.
Introduir al forn que haurem escalfat a 200ºC durant uns 40 minuts.

Deixar refredar abans de treure el paper d’alumini.
Es serveix tallat a llesques rodones i a temperatura ambient.
Es conserva bé durant uns dies a la nevera.

2 comentaris:

  1. Sort que ja he sopat per que aixo te que estar bonisimmmm.

    ResponElimina
  2. doncs té bona pinta.
    jo ahir vaig fer una cosa semblant, espero que t'agradi.

    ResponElimina