
Ingredients:
- un cogombre
- 12 tomàquets cherry
- 80 gr. de formatge feta
Per la salsa d’amanir:
- 1 cullerada de iogurt
- 4 cullerades d’oli d’oliva verge
- el suc d’una llimona
- 1 cullerada de menta fresca
- un polsim de sucre
- sal i pebre
Es netegen el cogombre i els tomàquets; es talla el cogombre a rodanxes ben fines que es tallen per la meitat, i els tomàquets es tallen a quarts.
Tallar el formatge a daus petits.
Posar-ho tot en un bol i reservar.
Barrejar el iogurt amb el suc de la llimona i l’oli d’oliva, fins que quedi una barreja homogènia. Afegir-hi la menta fresca ben picada.
En servir, s’amaneixen els ingredients amb aquesta salsa.
Aquest es un bloc que fa obrir la gana.
ResponEliminauff que refrescant, m'agrada aquest tipus d'amanida.
ResponEliminaper el que fa a la xocolata mb platan ho he de probar tb té una pinta espectacular, aixó si a veure si m'en surto a fer les plaques de xocolata.
felicitats
Aquesta recepta me l'apunte per a l'estiu. Ha d'estar boníssima. A més, m'encanta el iogurt barrejat amb herbes i altres coses per a les amanides. Striper té raó: el teu bloc obri la gana i les ganes de fruir menjant. Enhorabona.
ResponEliminaHola nina acolorida i simpàtica! Aquesta amanida és com una mena de variació del Tzatziqui Grec, no?
ResponEliminaAquest proper mes tenim ganes de fer un soparet a la terrassa, ens l'apuntem per servir-la ben fresqueta als nostres convidats!
petons
Que bona i refrescant deu ser aquesta amanida, la faré ben aviat, ja t'explicaré!
ResponElimina