




El dijous 25, i un cop més gràcies a la Gemma de la Cuina de casa, varem assistir en blog, al curs de cuina d’en Pep Nogué organitzat per l’Espai de Consum de Bonpreu i la Revista Descobrir Cuina.


Podeu llegir les cròniques de la Cuina de casa i del Cafè de nit.
I, com jo, una mica més tard, la de la Cuina Vermella.


De segur que el vas disfrutar moltisim.
ResponEliminaSom uns tardons els de la cuina vermella i la de les delícies del rebost.... hem sigut els últims en fer els deures. Però ja ho diuen: val més tard que mai. bona crònica.
ResponEliminaHas tardat una mica però ha valgut la pena esperar. Unes fotos molt maques i molt oportunes, m'agrada molt la que en Pep està farcint els canelons i la de la xocolata, Mmmmmmmm, ja me la menjaria ara mateix.
ResponEliminaFins aviat!
Aquest cop, tu i la parella vermella heu sigut els últims, eh? ;)
ResponEliminaA mi també m'agraden les fotos amb els primers plans del Pep, amb la xocolata, els canelons i la mousse. T'han quedat molt bé!
Visca la colla de blocaires!!! Quin goig que fem eh??
ResponElimina