
Ingredients:
- brots tendres d'ortiga
- vinagre (pot ser de Mòdena)
- oli verge d'oliva i sal
Picar molt finament els brots d'ortiga, així trencarem tots els péls que té. Deixar repossar en vinagre (també pot ser suc de llimona) durant uns 45 minuts.
Al moment de servir, amanir amb oli i sal.
Aixo s'ha de tastar .
ResponEliminaOn es poden trovar ortigues per Barcelona?
ResponEliminaTinc curiositat i ganes de tastar-les.
Ostres, l'altre dia parlava amb els companys de feina de les ortigues i els usos culinaris que tenen i ves per on aquí tinc dues receptes!
ResponEliminaJo només les he provat en infusió. On les has comprat?
Hola! Saps si es poden cultivar les ortigues? Per cert, molt sorprenent aquesta recepta d'ortigues en amanida.
ResponEliminaNo les he comprat, les vaig dur de Tuixén, on vaig fer el curs de cuina d'ortigues.
ResponEliminaNo crec que en venguin, però es fan arreu, menys a Sibèria i al desert... Si sortiu per Collcerola, segur que en algun racó o altre es poden trobar. Cultivar-les... Segurament, no deixen de ser una mala herba, els hi pots dedicar un racó a l'hort, o un test.
Recordeu aquell anunci: A que huelen las nubes??? Doncs jo pregunto: Quina mena de gust fan les ortigues?
ResponEliminaSón molt gustoses, molt més que qualsevol verdura, i tenen un gust dulçó molt agradable. Pel demés, us aconsello fer les passejades i excursions amb una bossa de roba i uns guants, per anar-ne collint.
ResponElimina