dimecres, 25 de juny del 2008

Bacallà o tonyina amb salsa d'ortigues

Podeu llegir sobre les ortigues, aqui, i sobre el curs de cuina d'ortigues, aqui.

Ingredients:
- ceba picada
- ortigues trossejades
- salsa de tomàquet
- orenga
- bacallò dessalat o tonyina
- sal i pebre
- oli d'oliva

Sofregir a foc lent la ceba i els ortigues fins que la ceba quedi mig cuita.
Afegir el tomàquet, i continuar la cocció a foc lent fins que redueixi.
Salpebrar. Si és vol es pot tirar un polsim de sucre, però les ortigues ja compensen per què son dolces.

Al final de la cocció afegir el bacallà o la tonyina, i deixar uns minuts.

3 comentaris:

  1. Un plat per sucar-hi pa i llepar-se els dits.

    ResponElimina
  2. Estem esparvarats de veure el munt de receptes que pots fer amb ortigues!! felicitats per les receptes.
    petons!

    ResponElimina
  3. Amb ortigues es pot fer quasi tot, es poden fer servir igual que els espinacs, bledes, o qualsevol altre verdura

    ResponElimina