dimarts, 3 de juny del 2008

Brocheta de maduixes amb crema mascarpone

Recepta del Jamie Olivier.

Ingredients:
- maduixes
- sucre
- limoncello (licor Italia de llimona)
- romaní fresc
- ratlladura de llimona

Netejar les maduixes i posar-les en les broquetes. Reserva.
Posar al foc, en un pot, el sucre i una mica d’aigua fins que caramel•litzi. Un cop estigui marron es tira a sobre les maduixes tot cobrint-les el més possible per tal que quedin caramel•litzades.

Batre el Mascarpone amb sucre, fins aconseguir una crema lligada. Tallar el romaní ben petit i afegir-ho a la crema, així com un raig de limoncello. Remenar. Afegir les ratlladures de llimona i acabar-ho de lligar.

Es serveix una broqueta i al costat una mica de la crema de mascarpone.

5 comentaris:

  1. JO canviaria el nom del bloc i li posaria de tentacions culinarias.

    ResponElimina
  2. Sara Maria, estem d'acord amb l'Striper!!! quin títol més encertat! Bons postres per l'estiu! Uau! que bo!

    ResponElimina
  3. Ho he afegit a l'encapçalament, pero Cuina Vermella, el vostre s'hauria de dir semblantment, o millor, Envejes culinàries.

    ResponElimina
  4. Hola! Em semblen unes postres irresistibles! Felicitats!

    ResponElimina
  5. Aquesta recepta li la faré d'estranquis a la meua dona. Ara que és temps de maduixes (fraules, en diem al meu poble)... Eixa combinació de formatge, romaní i limoncello ha d'estar boníssima. Per cert, estic molt d'acord amb els de la cuina vermella i estripper. El teu bloc és tota una temptació... I és que hi ha pecats que són una delícia. Salutacions

    ResponElimina