dilluns, 23 de juny del 2008

Cookies d'ortigues

Podeu veure informacio sobre les ortigues, aqui, i sobre el curs de cuina, aqui.

Ingredients:
- 100 gr. de xocolata negra a trossos petits
- 2 cullerades soperes d'ortiga seca en pols
- 70 gr. d'oli d'oliva o mantega fosa
- 70 gr. de sucre o 2 cullerades soperes, ben plenes, de mel
- 1 ou batut
- 1 pessic de sal
- una mica de llet
- 1/2 cullera petita de llevat

Barrejar bé tots els ingredients.
Sobre una superfície antiadherent, que pugui anar al forn, anar fent boletes.
Coure al forn, 10 minuts a 160ºC.

3 comentaris:

  1. Estimada quins petits fours més originals, segur que estan boníssimes aquestes cookies, tinc moltes ganes de tastarles ortigues, des de que en fas cròniques m'has obert la curiositat!
    Bona revetlla!

    ResponElimina
  2. Ostres, fins i tot galetes! No m'hauria imaginat mai que amb ortigues es pogueren fer tantes receptes curioses. Fas unes coses tan originals! Enhorabona. Salutacions.

    ResponElimina