
- 35 gr. e pasta
- 60 gr. de rúcula
- 3 tomàquets
- unes fulles d’alfàbrega fresca
- 1 gra d’all
- oli d’oliva verge
- formatge mozzarella
- nous picades
- sal i pebre
Bullir la pasta segons les indicacions del paquet per tal que quedi al dente.
Pelar i treure les llavors dels tomàquets, tallar-los a trossos irregulars, i passar-los per una paella amb oli calent i l’all picat; fregir-los fins que comencin a desfer-se i afegir l’alfàbrega picada finament.
Finalment afegir-hi la rúcula, deixar una minut i salpebrar al gust.
Barrejar la salsa amb la pasta bullida tot afegint-hi la mozarella tallada a trossos.
Aquesta amanida va beníssim per a l'estiu. A més, m'encanta la ruca o rúcula. Té un sabor molt especial. Salutacions. ;)
ResponEliminaJo canviaria el mozarella per feta.
ResponEliminaSara Maria, nosaltres no canviariem res, quin joc de contrastos refrescants. Petons.
ResponEliminaJo també crec que és més refrescant amb mozarella, si és vol un gust més fort es pot fer servir l'autèntica mozarella de búffala que es troba arreu.
ResponEliminaaixó se'n diu una amandia de categoria ehh.
ResponEliminafelicitats