
- 8 pebrots del piquillo
- 8 cors de carxofa al natural
- 150 gr. de gambes
- 150 ml. crema de llet
- 1 copa de brandy
- all picat
- julivert
- sèsam torrat
- oli d’oliva verge
- sal i pebre
Saltejar els caps de les gambes amb una mica d’oli i l’all, afegir el brandy i deixar reduir. Afegir la crema de llet, deixar un minut i apagar el foc, tapar i deixar reposar uns 10 minuts. Triturar i colar. Reservar.
Saltejar les carxofes (si són naturals escaldar-les abans), amb all i les gambes, salpebrar i deixar refredar.
Farcir el pebrots amb la barreja ja freda.
En servir escalfar-los al forn o microones i amanir amb la salsa dels caps. Decorar amb un polsim de sèsam torrat.
Em sap greu pero li he donat una caixalada.
ResponEliminaI nosaltres ens hem menjat el trosset que ha deixat l'striper!!!
ResponEliminaJa és ben cert, ja, que "a la taula i al llit, al primer crit"... En vas fer més, oi, Sara Maria?
ResponElimina