dimecres, 18 de juny del 2008

Salsa holandesa

Ingredients:
- 3 rovells d'ou
- 250 gr. de mantega fossa
- suc de llimona o vinagre blanc
- sal i pebre

Posar els rovells d'ou en un pot al bany maria, batre i anar-hi afegint la mantega fossa. S'ha de batre fins a aconseguir una crema fina, afegir suc de llimona o vinabre blanc al gust, sal i pebre.

4 comentaris:

  1. Aquesta salsa una clasica delicosa.

    ResponElimina
  2. Hola! Sempre havia sentit dir que era una salsa molt difícil de fer i mai no n'havia vist l'aspecte. Podria ser com un allioli que, en comptes d'oli duu mantega? Salutacions.

    ResponElimina
  3. La textura ha de quedar més com una beixamel que no pas com una all-i-oli, pero els ingredients si que ho semblen més.

    ResponElimina
  4. S'hi pot afegir una mica de vi blanc, i també herbes fresques picades

    ResponElimina