dimecres, 9 de juliol del 2008

Aletes de pollastre cruixents amb soja i mel

La recepta és amb les aletes desossades i sense pell, però a mi m’agrada d’escurar-les i deixar la pell cruixent.

Ingredients:
- 12 aletes de pollastre
- 200 gr. de kikos molts (com si fos pa ratllat)
- salsa de soja
- 1 cullerada sopera de mel
- 4 o 5 fulles de menta
- sal
- oli d’oliva verge

Treure la pell de les aletes i estirar la carn fins aconseguir dos filets per ala. Fregir en una paella amb oli.
Un cop fregides arrebossar-les amb la farina dels kikos molts i posar en una safata per servir.

Posar en un pot al foc, la mel i la salsa de soja (millor coreana doncs és menys salada), les proporcions al gust. Quan bulli apartar del foc i remenar una mica per que lligui.

Tirar la salsa per sobre les aletes i servir.

També es pot fer amb fines tires del pit de pollastre.

10 comentaris:

  1. M'encanten les aletes de pollastre i aquestes han de ser boníssimes. Em recorda les aletes que he pogut menjar en alguns restaurants xinesos. Salutacions. ;D

    ResponElimina
  2. Te nen que esta per llepar-se el dits..

    ResponElimina
  3. Perfectes aquestes aletes, i els cruixent dels quicos.. ummm! petons refrescants.

    ResponElimina
  4. M'acusaràs de plagi si les copio????
    Oh, quina recepte més interessant!

    Massitet

    ResponElimina
  5. Olleta de verdures, coneixent-vos, segur que la milloreu!

    ResponElimina
  6. Eiiiiiiiiiiii!
    Gràcies pel compliment, que saps que és exagerat... A més, Ja saps que aquí la reina de les receptes originals eres tu!!!
    Vaig a comprar aletes de pollastre...

    Massitet

    ResponElimina
  7. Jo també els copio, que bones han d'estar!!!!
    Un petó
    Xaro

    ResponElimina
  8. Tinc unes aletes de pollastre al congelador que ja tenen destí! Gràcies per una recepta tan bona!!!

    ResponElimina
  9. Tinc unes aletes de pollastre al congelador que ja tenen destí! Gràcies per una recepta tan bona!!!

    ResponElimina
  10. Boníssima!
    jo l'altre dia vaig per les potes de pollastre amb una masseradaes amb mostassa i mel i la veritat és que la barreja quedava de lo més bona.
    Ara provaré la teva combinatoria
    Petons
    Fuet-i-Mate

    ResponElimina