dilluns, 18 d’agost del 2008

Salsa al pesto

Del llibre “Cuinar per ser feliç” de la Carme Ruscalleda.

Ingredients:
- 1 gra d'all
- 50 gr. de pinyons
- 20 gr. de fulles d'alfàbrega fresca
- 10 gr. de fulles de julivert
- 50 gr. de parmesà ratllat
- 80 ml. d'oli d'oliva verge
- 10 gr. de mantega
- sal i pebre

Amb un túrmix triturar l'all, pinyons, fulles d'alfàbrega i julivert, formatge, oli i mantega.
Salpebrar al gust.

5 comentaris:

  1. si és de la Rusqui segur que ha de tenir un toc especial aquest pesto!

    ResponElimina
  2. MMM aquesta salsa m'agrada es que els Italians a a la cuina!!

    ResponElimina
  3. El pesto és bomíssim i si té el toc Ruscalleda pot ser inmillorable.
    Ja me l'he copiat!

    ResponElimina
  4. El pesto és bomíssim i si té el toc Ruscalleda pot ser inmillorable.
    Ja me l'he copiat!

    ResponElimina