
Ingredients:
- 1 gra d'all
- 50 gr. de pinyons
- 20 gr. de fulles d'alfàbrega fresca
- 10 gr. de fulles de julivert
- 50 gr. de parmesà ratllat
- 80 ml. d'oli d'oliva verge
- 10 gr. de mantega
- sal i pebre
Amb un túrmix triturar l'all, pinyons, fulles d'alfàbrega i julivert, formatge, oli i mantega.
Salpebrar al gust.
si és de la Rusqui segur que ha de tenir un toc especial aquest pesto!
ResponEliminaEl té, no en dubteu pas!
ResponEliminaMMM aquesta salsa m'agrada es que els Italians a a la cuina!!
ResponEliminaEl pesto és bomíssim i si té el toc Ruscalleda pot ser inmillorable.
ResponEliminaJa me l'he copiat!
El pesto és bomíssim i si té el toc Ruscalleda pot ser inmillorable.
ResponEliminaJa me l'he copiat!