divendres, 3 d’octubre del 2008

Amanida de figues i pernil de parma

Una recepta més del Jamie Oliver.

Ingredients:
- Pernil de Parma o prosciutto (1 llesca gran per persona)
- Figues (1 per persona)
- Mozzarella de búfalo
- Alfàbrega
- Suc de llimona
- Sal i pebre
- Mel
- Oli d’oliva verge


Tallar les figues a quarts i posar-les en una font.
Posar-hi les llesques de pernil de Parma al voltant.
Desfer-hi a sobre una mica de mozzarella, i una mica d’alfàbrega picada.
Fer una vinagreta amb 6 cullerades d’oli d’oliva, 3 cullerades de suc de llimona, una cullarada de mel, sal i pebre, i amanir-ho.

6 comentaris:

  1. Molt bona idea. Fa molt bona pinta aquesta amanideta. En prenem molt bona nota.
    Un petonàs!!

    ResponElimina
  2. Aquesta amanida fa cara d'estar boníssima. Quines ganes de menjar-ne fa!

    ResponElimina
  3. Molt bona aquesta recepta! On puc trobar el pernil de parma?

    ResponElimina
  4. Ruben, en moltes xarcuteries en tenen. No sabria dir-te exactament. En alguns lloc el tenen tancat al buit, en altres a talls.

    ResponElimina
  5. La combinació de figues i pernil ja l'havia tastat i m'agrada,però no h ihavia el complement de la mozzarela i la vinagreta. He de ser molt bo, ho faré!

    ResponElimina