*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 6 d’octubre del 2008

Pinxos de pollastre amb comí i mel

Ingredients:
- 4 pits de pollastre
- 4 llimones verdes
- 10 gr. de gingebre en pols
- 10 gr. de comí
- 20 gr. de curry
- 10 gr. de pebre vermell
- 1 anís estrellat
- 3 cullerades de mel
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- sal
- oli d’oliva verge

Tallar els pits en daus regulars. Reservar.

Exprimir les llimones en un bol, afegir el gingebre, el comí, el curry, el pebre vermell i l’anís estrellat, barrejar-ho tot be.
Escalfar la mel un xic, bé al microones, bé en un pot al foc. Afegir-la a la barreja anterior.

Afegir-hi els talls de pit de pollastre i barrejar-ho tot. Deixar marinar durant unes dues hores.

Tallar el pebrot i la ceba a talls regulars, d’una mida semblant als daus de pit de pollastre.
Intercalar els daus de pollastre amb les verdures en un pal per pinxos.

Fregir en una paella amb una mica d’oli. Retirar.
En la mateixa paella reduir la barreja de la marinada. Tirar-ho sobre els pinxos abans de servir.

4 comentaris:

Francesc ha dit...

Aquesta recepta ha de ser boníssima, tot i que el comí és una salsa que no he usat mai. Saluacions.

Francesc ha dit...

Escolta, aquesta recepta no s'assembla una mica a un "cebitxe" amb una cuita posterior en forma de brotxeta? Salutacions

Striper ha dit...

La mel a la cuina dona un toc molt especial.

La Taula d'en Bernat ha dit...

Aquesta combinació de mel, comí i curri és força suggerent. La mel a la cuina ja l'utilitzaven els romans i segueix donant un toc escel·lent a moltes menges. El curri, particularment, no m'entusiasma, però en aquesta recepte li va prou bé!

Salutacions!
Anna (de la Taula d'en Bernat)

Segueixen aquest bloc