dilluns, 27 d’octubre del 2008

"Quesada" (típic de Cantabria)

Més receptes de l’Enric, jo l'he provat amb una altra recepta, aquesta espero que me la faci un dia ell!!

Ingredients (per a 8 persones):
- 250 gr. de sucre
- 150 gr. de farina
- 75 gr. de mantega
- 1 sobre de formatge ratllat (45-50 gr.)
- 1/2 litre de llet (sencera)
- 3 ous
- 1 iogurt de llimona
- ratlladura de llimona
- canella


Es barregen tots els ingredients en un mateix recipient, batent fins que quedi un líquid uniforme i dens.
Es posa la barreja en un motlle (40x25 aproximadament), que prèviament haurem untat amb mantega o oli.
Es posa al forn, escalfat a 180-200 ºC, durant 30-40 minuts, tot vigilant que la superfície agafi un to marró.
Es deixa refredar tapat amb un drap per que suï mentre es refreda. Es serveix fred o a temperatura ambient.

4 comentaris:

  1. Molt bona jo algun cop la he fet un cop la vaig fer amb xocolata.

    ResponElimina
  2. Aquesta quesada deu ser boníssima. Golafre com sóc, segur que me la menjava tota jo sol... després, és clar, n'hauria de fer una altra per l'Oreto. Besades guapa!

    ResponElimina
  3. Mare meua...!! Quina quesada més bona....buff. no puc mirar blogs, desitjo menjar coses que no puc...jeje

    Núria

    ResponElimina
  4. jo ara sera el 3r cop qe la faig
    esta nyam nyam ! <3

    ResponElimina