
Ingredients:
- formatge de cabra, millor tipus rulo
- mel
- pa, barra prima
Tallar llesques de pa primes, posar-hi a sobre una rodanxa, no massa gruixuda, de formatge de cabra.A sobre una cullerada petita de mel.Gratinar al forn calent fins que quedi daurat.
m'imagino el contrast del formatge de cabra amb la mel i em sembla una idea magnífica. aquesta no hi ha excusa per no provar-la.
ResponEliminaFormatge amb mel es una combinacio exquisita , t'agafat una ho sento.
ResponEliminaSembla molt bona aquesta combinació serà qüestió de provar-los
ResponEliminaAquesta recepta l'hem feta de vegades a casa amb melmelada de gerds i també resulta molt bona. Sort que mirar el teu bloc no engreixa que si no... És que fas unes receptes tant i tant temptadores... Salutacions
ResponEliminaQuina bona idea combinar el dolc, de la mel amb el formatge de cabra! Me l'apunto!
ResponEliminaun montadito molt bo...el gratinat és la gràcia. Molt bo.
ResponEliminaBoníssim!. La mel em recorda la combinació amb sobrassada, que també trobo ben bona.
ResponEliminaFins aviat
Ohhh...aquesta la he de tastar...que bona!!
ResponEliminasara, això ha d'estar boníssim, com a aperitiu! ja me l'he apuntat.
ResponEliminaPTNTS
Dolça