dimecres, 12 de novembre del 2008

Aperitiu de formatge i mel

Ens els va fer en Marc en una de les sortides del Grup de la Botifarra.

Ingredients:
- formatge de cabra, millor tipus rulo
- mel
- pa, barra prima


Tallar llesques de pa primes, posar-hi a sobre una rodanxa, no massa gruixuda, de formatge de cabra.A sobre una cullerada petita de mel.Gratinar al forn calent fins que quedi daurat.

9 comentaris:

  1. m'imagino el contrast del formatge de cabra amb la mel i em sembla una idea magnífica. aquesta no hi ha excusa per no provar-la.

    ResponElimina
  2. Formatge amb mel es una combinacio exquisita , t'agafat una ho sento.

    ResponElimina
  3. Sembla molt bona aquesta combinació serà qüestió de provar-los

    ResponElimina
  4. Aquesta recepta l'hem feta de vegades a casa amb melmelada de gerds i també resulta molt bona. Sort que mirar el teu bloc no engreixa que si no... És que fas unes receptes tant i tant temptadores... Salutacions

    ResponElimina
  5. Quina bona idea combinar el dolc, de la mel amb el formatge de cabra! Me l'apunto!

    ResponElimina
  6. un montadito molt bo...el gratinat és la gràcia. Molt bo.

    ResponElimina
  7. Boníssim!. La mel em recorda la combinació amb sobrassada, que també trobo ben bona.

    Fins aviat

    ResponElimina
  8. Ohhh...aquesta la he de tastar...que bona!!

    ResponElimina
  9. sara, això ha d'estar boníssim, com a aperitiu! ja me l'he apuntat.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina