
Últimament vaig una mica tard en fer les cròniques, i es que faig moltes fotografies i no dono a l’avast d’editar-les.
Bé, els plats de l’útlim curs de cuina amb en David Lienas, gràcies a Bonpreu, varen ser molt profitosos. Més que res per les diferents versions que hom en pot fer… Una sopa de ceba amb crosta, un pit de pollastre mar i muntanya… Moltes idees que varen surgir de veure com en David en feia la Sopa de Nadal amb crosta i el Pollastre farcit a la catalana amb salsa de rostit al vi ranci. També va estar excelent el Tronc de lluç a la bilbaïna, malgrat que a mi el peix no em diu massa.
També va estar molt bé la manera en que talla la petxuga de pollastre per poder-la farcir després.
Les cròniques de la Gemma a La cuina de casa i del Josep i la Glòria de El cafè de nit us en donaran més detalls.
![]() |
David Lienas - Bonpreu |
Jo de momento posaré les receptes, sense mes comentaris. Clicant la imatge podreu veure les fotografies.
Sara Maria, ja trobava a faltar la teva crònica!! ;) A veure si ens penges les receptes perquè en puguem fer alguna per Nadal! :)
ResponEliminaAixo de la petxuga farcida sembla interesant.
ResponEliminaMolt interessant el teu reportatge fotogràfic, seguin-lo fas el curs pas a pas
ResponEliminaDoncs si, coincideixo amb l'Angels, veient les fotografies ja recordes molt be com va anar tot.
ResponEliminaA tots se'ns acumula la feina amb els posts, eh? Però amb les fotos fas la millor crònica del món, més fidel i amb tots els detalls!
ResponEliminaApa quantes cares noves, i quin reportatge més ben fet. mil petons.
ResponEliminaMolt bones fotos. I la meva, olorant el vi ranci, no té preu!.
ResponElimina