dimarts, 9 de desembre del 2008

Tot preparant Nadal amb en David Lienas


Últimament vaig una mica tard en fer les cròniques, i es que faig moltes fotografies i no dono a l’avast d’editar-les.

Bé, els plats de l’útlim curs de cuina amb en David Lienas, gràcies a Bonpreu, varen ser molt profitosos. Més que res per les diferents versions que hom en pot fer… Una sopa de ceba amb crosta, un pit de pollastre mar i muntanya… Moltes idees que varen surgir de veure com en David en feia la Sopa de Nadal amb crosta i el Pollastre farcit a la catalana amb salsa de rostit al vi ranci. També va estar excelent el Tronc de lluç a la bilbaïna, malgrat que a mi el peix no em diu massa.

També va estar molt bé la manera en que talla la petxuga de pollastre per poder-la farcir després.

Les cròniques de la Gemma a La cuina de casa i del Josep i la Glòria de El cafè de nit us en donaran més detalls.
David Lienas - Bonpreu

Jo de momento posaré les receptes, sense mes comentaris. Clicant la imatge podreu veure les fotografies.

7 comentaris:

  1. Sara Maria, ja trobava a faltar la teva crònica!! ;) A veure si ens penges les receptes perquè en puguem fer alguna per Nadal! :)

    ResponElimina
  2. Aixo de la petxuga farcida sembla interesant.

    ResponElimina
  3. Molt interessant el teu reportatge fotogràfic, seguin-lo fas el curs pas a pas

    ResponElimina
  4. Doncs si, coincideixo amb l'Angels, veient les fotografies ja recordes molt be com va anar tot.

    ResponElimina
  5. A tots se'ns acumula la feina amb els posts, eh? Però amb les fotos fas la millor crònica del món, més fidel i amb tots els detalls!

    ResponElimina
  6. Apa quantes cares noves, i quin reportatge més ben fet. mil petons.

    ResponElimina
  7. Molt bones fotos. I la meva, olorant el vi ranci, no té preu!.

    ResponElimina