
Ingredients:
- 2 cuixes de pollastre a trossos
- safrà
- crema de llet
- 1 ceba no massa gran
- 1 all
- oli d’oliva verge
- sal i pebre
Es dauren els trossos de pollastre, salpebrats, a la paella amb una mica d’oli. Es reserven.
Es talla ben petita la ceba i es daura, se li afegeix l’all picat. Es deixa coure a foc lent.
En una altra paella, sense oli, es daura el safrà; és posa en un morter i es pica, si cal amb una mica d’oli. S’afegeix a la ceba i all.
Quan ja comença a enrogir, s’hi afegeix una mica de crema de llet i es remena. Es salpebra, i s’hi afegeixen els trossos de pollastre. Es deixen coure una mica més i llestos.
M'apunto aquesta recepta .. Bon dia.
ResponEliminaAi genial recepta!! per la meva boda de primer plat ens van donar "Salmo a la crema de safrà" i en guardo un bon records d¡aquest plat.
ResponEliminaAquest pollastre Sara m'apunto pq es d'aquells plats ràpid i comodos!!
Records i fins divendres!!
Ummm fàcil de fer i segur què riquíssima!!! apuntada
ResponEliminaIeeeps! quin regal més original, una bosseta de safrà talment com si fos un tresor.
ResponEliminaCom aquesta recepta que és un plaer pels sentits.
petons nina.
aquesta bosseta de safrà donarà per molt a les teves mans, el primer resultat ja és per apuntar-se'l.
ResponEliminafins divendres!
Be, be, una altra manera de fer el pollastre, en prenem nota. Gràcies i una abraçada.
ResponEliminaAquesta recepta amb safrà no la coneixia. No sóc jo massa de la crema de llet per a cuinar, però potser la faré. Això del safrà és tot un luxe!!! Besades
ResponEliminaem crida l'atenció la crema de safrà...me l'apunto!
ResponEliminaJo també me l'apunto, amb el teu permis.
ResponEliminaEm sembla molt interessant, i a mes a mes, m'encanta cuinar amb crema de llet.
Felicitats pel teu bloc