dilluns, 19 de gener del 2009

Salmó amb raïm al cava

Ingredients:
- 4 talls de salmó d’uns tres centímetres de gruix
- 25 gr. de mantega
- 250 gr. de raïm negre
- 1 got de cava
- ½ got de crema de llet
- sal i pebre blanc


Se li treuen les espines i la pell al salmó, es posen en una font que pugui anar al forn, que prèviament haurem untant amb mantega.
Es salpebre, i sobre cada tros de salmó s’hi posa un trosset de mantega. Es banya amb el cava i es posa al forn, escalfat a 200ºC, durant uns cinc minuts.

Mentre pelem i netegem de llavors els grans de raïm.

Passats aquests cinc minuts, que suposen mitja cocció del salmó, si posa la crema de llet i els grans de raïm.

Es torna posar al forn uns cinc minuts més.
El període total de cocció no ha de ser superior de 8 o 10 minuts, així el salmó es manté tendre en l’interior.

5 comentaris:

  1. Deliciós i delicat alhora. Me'n menjaria una bona ració ara mateix...MMM!!!

    ResponElimina
  2. Acabo d'ezmorçar m'apunto per el dinar.

    ResponElimina
  3. Quina temptació Sara Maria! deliciós com tu!

    ResponElimina
  4. Hola!! m'agrada molt el salmó i trobo que la combinació ha d'estar temendaaaa!!

    ResponElimina