dilluns, 9 de març del 2009

Muffins de La Cuina Vermella

Aquestes són les muffins amb les quals La Cuina Vermella ens va rebre a Girona. Havia dut xocolata de Brussel·les als companys de feina i vaig pensar que hi anirien molt bé.

Ingredients:
- 175 gr. de sucre
- 175 gr. de farina
- 175 gr. de mantega
- 3 ous
- 50 gr. de xocolata negra
- 2 cullerades de llet

Es barreja el sucre amb els ous fins aconseguir una crema blanquinosa, s’hi afegeix la farina, la mantega estovada i la llet, es barreja ben barrejat (millor amb el braç elèctric-túrmix). La recepta original ho barrejava tot a l’hora, també és pot fer.

Separar la meitat de la massa i afegir-hi la xocolata desfeta.

Posem una cullerada de cada massa en els motlles i ho posem al forn a 180ºC durant 20 minuts.
Jo li vaig afegir a la massa un polsim de gingebre en pols.

10 comentaris:

  1. Sara Maria, estem emocionats!!! que bé que hagis fet la recepta, i que bé que als companys els hi hagi agradat. Moltes gràcies! Muac

    ResponElimina
  2. M'encanten aquests muffins!! y facilíssims!! A casa esmorzarem molt be aquesta setmana!! Be... el temps que durin!!

    ResponElimina
  3. ......muffins....la meva recepta pendent!!!
    Je je je
    Ptnts

    ResponElimina
  4. ... I amb xocolata belga. Brutal!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Que bé!!! Ja tenia ganes que la Cuina Vermella publiqués la recepta...pq feien una pinta!!! mmmmmm!!! Amb la xocolata belga segur que estaven de vici...felicitats!!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  6. Ueeeeeeeeeeeeeeeee!!
    A copiaaaaaaaaaaaaaar-laaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

    Salut!

    ResponElimina
  7. Nena... te m'has avançat. Tenen una cara increïble aquests muffins... jo els volia fer demà per dur a l'assaig de la coral, que acabam molt tard i es fa necessari posar miques a la panxa per aguantar.
    Amb aquesta quantitat quants en surten?

    ResponElimina
  8. Ahir les vaig fer amb una variació: no vaig separar la massa i, a tota, vaig afegir-hi 50 gr. de llàgrimes de xocolata negra de cobertura i un polsim de gingebre en pols.

    ResponElimina