
Ingredients:
- 1 kg. de pastanagues
- 2 taronges
- 50 gr. de mantega
- flor de sal, pebre blanc
Pelar les pastanagues i coure-les al vapor durant uns 20 minuts.
Mentre, rentar una taronja i ratllar la pell, i reservar-la.
Exprimir les dues taronges i reservar-ne el suc.
Quan les pastanagues estiguin cuites, passar-les pel passa-purés. Si deixen anar molt de suc retirar-ne una mica.
Afegir-hi la mantega, el suc i la pell de la taronja ratllada. Salpebrar. Remenar i servir calent.
Es pot guarnir amb llavors de sèsam torrat i fulles de coliandre.
Es bo per acompanyar aus.
El pure de pastanaga m'agrada molt i amb un toc com el que proposes encara deu estar millor. Bon dia.
ResponEliminaEl trobo molt original amb el suc de taronja, segur que el faré
ResponEliminaEstimada, quins regals més txulos que et fan!!! ;-))) Que t'anava a dir, jo farciria un pastís amb aquest puré.
ResponEliminaMolts petons.
T'havia fet un comentari però es veu que no ho vaig fer bé. Em sembla un puré molt original, com ja ha dit la Xaro. Serà qüestió de provar-lo. Salutacions
ResponEliminaFa bona pinta!!!!! L'haurem de tastar!Ptns
ResponEliminaJa l'he fet, i hi vaig afegir una mica de curry... Genial!!
ResponElimina