dimarts, 14 d’abril del 2009

Puré de pastanaga a la taronja

A Brussel•les em van regalar un llibre de cuina, Une petite faim. 280 mets salés & sucrés. M’han atret especialment els purés. Aniré posant les receptes, malgrat no els vagi fent amb la mateixa rapidesa que els poso.

Ingredients:
- 1 kg. de pastanagues
- 2 taronges
- 50 gr. de mantega
- flor de sal, pebre blanc


Pelar les pastanagues i coure-les al vapor durant uns 20 minuts.

Mentre, rentar una taronja i ratllar la pell, i reservar-la.
Exprimir les dues taronges i reservar-ne el suc.

Quan les pastanagues estiguin cuites, passar-les pel passa-purés. Si deixen anar molt de suc retirar-ne una mica.

Afegir-hi la mantega, el suc i la pell de la taronja ratllada. Salpebrar. Remenar i servir calent.

Es pot guarnir amb llavors de sèsam torrat i fulles de coliandre.
Es bo per acompanyar aus.

6 comentaris:

  1. El pure de pastanaga m'agrada molt i amb un toc com el que proposes encara deu estar millor. Bon dia.

    ResponElimina
  2. El trobo molt original amb el suc de taronja, segur que el faré

    ResponElimina
  3. Estimada, quins regals més txulos que et fan!!! ;-))) Que t'anava a dir, jo farciria un pastís amb aquest puré.
    Molts petons.

    ResponElimina
  4. T'havia fet un comentari però es veu que no ho vaig fer bé. Em sembla un puré molt original, com ja ha dit la Xaro. Serà qüestió de provar-lo. Salutacions

    ResponElimina
  5. Fa bona pinta!!!!! L'haurem de tastar!Ptns

    ResponElimina
  6. Ja l'he fet, i hi vaig afegir una mica de curry... Genial!!

    ResponElimina