
Ingredients:
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot groc
- 1 pebrot verd
- 3 cullerades grans de vinagre balsàmic de mòdena
- 1 cullerada gran d’oli d’oliva verge
- flor de sal
- pebre blanc
Netejar els pebrots de llavors i tires blanques. Posar-los al forn sobre una safata fins que la pell sigui negre i salti sola (escalivar-los). Fer-los refredar dins embolicats amb paper d’alumini per tal de recollir el suc que deixin anar.
Recuperar el suc que han deixat anar a la safata fent-hi escalfar el vinagre i reservar.
Quan els pebrots estiguin freds pelar-los bé. Triturar amb el túrmix juntament amb l’oli, el suc que hagin deixat anar i el vinagre de la safata. Salpebrar.
Servir a temperatura ambient o fred. Es bo acompanyant formatge de cabra.
A mi m'agraden els encortits aixi que aixo seguramenr també.
ResponEliminaQué original, Sara Maria! Me encantan los pimientos, seguro que queda buenísima.
ResponEliminaUn puré boníssim per menjar-lo a tota hora, quina delícia!
ResponEliminaGenial i refrescant puré. El provarem ara que s'acosta la calda estienca.
ResponEliminaUna abraçada
Segur que ha de ser boníssim!!! Enhorabona
ResponEliminaI si es fan els colors per separat i es posen així al plat?
ResponEliminaPot quedar a sobre ben maco, perque bo ja es veu que quedarà bo!
starbase
Doncs si Starbase, seria una bona decoració... Però crec que el convinat de gustos junts també ha de ser força interessant (el groc és més dolç).
ResponEliminaUn puré molt bo i refrescant!
ResponEliminaIdeal per als dies de caloreta.
Aquest puré a d'estar de c...ons!!! Amb el formatge de cabra súper bo!
ResponEliminaTambé l'he fet i és genial el gust final de la combinació de gustos dels diferents pebrots.
ResponElimina