
Ingredients:
- 1 kgr. de patates
- 60 gr. de mantega
- 25 cl. de llet sencera
- envinagrats (cebes, cogombres...)
- tàperes en vinagre
- una cullerada gran de mostassa a l’antiga
- sal i pebre
- cebollí (ciboulette)
Netejar les patates i, sense pelar-les, posar en una cassola en aigua freda. Dur a ebullició durant uns 30 minuts.
Tallar les tàperes i els envinagrats a talls petits. Reservar.
Netejar i picar el cebollí. Reservar.
Pelar les patates i passar pel passa-purés, incorporar la llet tèbia i la mantega a trossos petits. Salpebrar. Barrejar. Afegir la mostassa, i les tàperes, envinagrats i cebollí. Barrejar i servir.
Per acompanyar peixos, especialment els fumats.
Jolines ara em fotaria un plat d'aixo..Bon dia.
ResponEliminaquin puré més original! suposo que es deu menjar fred. el provaré perquè ja saps que m'agrada molt combinar envinagrats amb pasta o amb altres ingredients...
ResponEliminaQue bo,
ResponEliminaPassset per el meu blog tinc cal com per tu
Ei, és ideal aquest puré, a més ha de tenir un gust boníssim entre la mostassa i els envinagrats, ideal per un àpat de quan tornes a la platja.
ResponElimina