dijous, 30 d’abril del 2009

Puré a l'oli d'oliva amb pinyons i parmesà

Un altre dels purés del llibre Une petite faim. 280 mets salés & sucrés.

Ingredients:
- 1 kg. de patates tipus bintje
- 100 gr. de parmesà
- 60 gr. de pinyons
- 10 cl. d’oli d’oliva verge
- sal i pebre

Netejar les patates i, sense pelar, posar-les en una cassola amb aigua freda. Posar al foc i deixar bullir durant 30 minuts.

Ratllar el parmesà i reservar-lo.
En una paella antiadherent fer torrat els pinyons una mica sense deixar de donar-los-hi voltes per que es torrin de tots costats. Reservar.

Pelar les patates i aixafar-les amb una forquilla tot afegint-hi l’oli d’oliva a poc a poc. Salpebrar. Afegir el parmesà i, finalment els pinyons.
Servir calent.

Per acompanyar bé i gall d’indi.

5 comentaris:

  1. Aquest puré ha de ser boníssim!! Suposo que quan dius pelar les pomes, et refereixes a les pomes de terra no? JEje! Les traduccions ens traeixen de vegades! Boníssima la recepta! Gràcies per compartir-la! Petons!!

    ResponElimina
  2. Doncs si!!! Hhehehehe... Faig la traducció directa amb el llibre davant i no he canviat d'idioma en escriure.. Hhahahaa

    ResponElimina
  3. Nyaaaaaaam!!!!, mare meva que bo. Jo sóc puredepatatadicte! en totes les seves múltiples variants! Ho provaré!

    ResponElimina
  4. M'agraden els pures i aquest te que estar molt bo.

    ResponElimina
  5. Estimada que bona! m'apunto el llibre que ens menciones.

    ResponElimina