
Ingredients:
- un llom de salmó
- anet fresc
- una taronja
- sal grossa de guerandain
Picar ben fi l’anet fresc. Tallar la taronja a llunes primes.
Posar el llom de salmó a dins estoig de vapor Lékué, posar-hi una mica de sal grosa per sobre. Espolsar-lo amb l’anet picat i repartir la taronja per sobre i els costats.
Tancar l’estoig posar-lo al microones durant 2-3 minuts segons us agradi el salmó més o menys cuit.
COI , recoi , senzill i crec que molt bo!!! Bon dia.
ResponEliminaAquesta la provaré segur! Perquè és de les receptes que més ens agraden... peixet a la papillota i acompanyat amb un cítric! Rodó!!
ResponEliminaUmmmmm, m'agrada molt el salmo, no el he probat mai amb taronja en canvi el llenguado si. Ha d'esta bonissim
ResponEliminaPetonets
Sara Maria; les teves receptes em fan venir una gana!! es que ha més fas coses que fa temps que no menjo i em recordes la sort que tenim de tenir una dieta tant variada.
ResponEliminaAquest també me l'imprimeixo per si de cas!! ;))
Que increïble i que extramadament senzill!
ResponEliminaTot just ara acabo d'acabar les classes i avui precisament he fet els meus primers filets de salmó.
M'apunto la recepta ;)
Una abraçada
nyam, nyam... senzill, sà i "dins del règim"... què més es pot demanar! A més a més, una amiga em va regalar el papillote lekue de silicona i és una meravella. Gràcies!
ResponEliminaAquest cau segur, segurament demà doncs tinc de tot!!!!!!!!
ResponEliminaPer a mi, aquesta recepta ho té tot, bona, senzilla de fer i ràpida. Ideal per als sopars de cada dia, per fugir una mica de la planxa.
ResponEliminaQuina receta més bona, i lleugera, per fi algu pensa en una desgraciadeta com jo que esta a dieta permanent!
ResponEliminaGràcies, gràcies,gràcies.
Maia
Quan el vaig veure, vaig treure el salmó del congelador....i aquesta recepta amb taronja...fa molt bona pinta!!!
ResponEliminaPtnts
Aquesta l´provaré segur, m´agrada molt
ResponEliminapetons
Soc seguidopra del teu blog y m´encanta
Sara Maria; Quànt he començat a mirar la recepta per llegir-la... ja estaba,¡¡ quin encant de senzillesa... Per tenir-le al recetari¡. Josepb -menja de bacallà-
ResponEliminaMai comente res pero pase sempre per anar agafant idees, jo no soc de peix pero el salmo moltissim tal vegada li dic a ma mare si hem deixa probar. Un bes
ResponEliminaEl salmó és un peix que m'agrada moltíssim i amb aquests ingredients i una preparació tan senzilla, segur que cau. També tinc la "Lekué" aquesta. Besades
ResponEliminaJo també el faig moltes vegades d'aquesta manera o amb llimona i la veritat és que queda deliciós.
ResponEliminaPetonets
Aquesta recepte la tastaré segur. M'encanta el salmó, m'encanten les taronjes, i tinc la Lekué
ResponEliminaDecididament, m'haig de comprar aquest estoig!
ResponElimina