dimecres, 1 d’abril del 2009

Salmó a la taronja al vapor

Recepta per al microones amb l’estri de Lékué per coure al vapor.


Ingredients:
- un llom de salmó
- anet fresc
- una taronja
- sal grossa de guerandain


Picar ben fi l’anet fresc. Tallar la taronja a llunes primes.

Posar el llom de salmó a dins estoig de vapor Lékué, posar-hi una mica de sal grosa per sobre. Espolsar-lo amb l’anet picat i repartir la taronja per sobre i els costats.

Tancar l’estoig posar-lo al microones durant 2-3 minuts segons us agradi el salmó més o menys cuit.

17 comentaris:

  1. COI , recoi , senzill i crec que molt bo!!! Bon dia.

    ResponElimina
  2. Aquesta la provaré segur! Perquè és de les receptes que més ens agraden... peixet a la papillota i acompanyat amb un cítric! Rodó!!

    ResponElimina
  3. Ummmmm, m'agrada molt el salmo, no el he probat mai amb taronja en canvi el llenguado si. Ha d'esta bonissim
    Petonets

    ResponElimina
  4. Sara Maria; les teves receptes em fan venir una gana!! es que ha més fas coses que fa temps que no menjo i em recordes la sort que tenim de tenir una dieta tant variada.

    Aquest també me l'imprimeixo per si de cas!! ;))

    ResponElimina
  5. Que increïble i que extramadament senzill!

    Tot just ara acabo d'acabar les classes i avui precisament he fet els meus primers filets de salmó.
    M'apunto la recepta ;)


    Una abraçada

    ResponElimina
  6. nyam, nyam... senzill, sà i "dins del règim"... què més es pot demanar! A més a més, una amiga em va regalar el papillote lekue de silicona i és una meravella. Gràcies!

    ResponElimina
  7. Aquest cau segur, segurament demà doncs tinc de tot!!!!!!!!

    ResponElimina
  8. Per a mi, aquesta recepta ho té tot, bona, senzilla de fer i ràpida. Ideal per als sopars de cada dia, per fugir una mica de la planxa.

    ResponElimina
  9. Quina receta més bona, i lleugera, per fi algu pensa en una desgraciadeta com jo que esta a dieta permanent!
    Gràcies, gràcies,gràcies.
    Maia

    ResponElimina
  10. Quan el vaig veure, vaig treure el salmó del congelador....i aquesta recepta amb taronja...fa molt bona pinta!!!
    Ptnts

    ResponElimina
  11. Aquesta l´provaré segur, m´agrada molt
    petons
    Soc seguidopra del teu blog y m´encanta

    ResponElimina
  12. Sara Maria; Quànt he començat a mirar la recepta per llegir-la... ja estaba,¡¡ quin encant de senzillesa... Per tenir-le al recetari¡. Josepb -menja de bacallà-

    ResponElimina
  13. Mai comente res pero pase sempre per anar agafant idees, jo no soc de peix pero el salmo moltissim tal vegada li dic a ma mare si hem deixa probar. Un bes

    ResponElimina
  14. El salmó és un peix que m'agrada moltíssim i amb aquests ingredients i una preparació tan senzilla, segur que cau. També tinc la "Lekué" aquesta. Besades

    ResponElimina
  15. Jo també el faig moltes vegades d'aquesta manera o amb llimona i la veritat és que queda deliciós.

    Petonets

    ResponElimina
  16. Aquesta recepte la tastaré segur. M'encanta el salmó, m'encanten les taronjes, i tinc la Lekué

    ResponElimina
  17. Decididament, m'haig de comprar aquest estoig!

    ResponElimina