dimecres, 27 de maig del 2009

Caviar d’albergínies al comí i pebre vermell

Un altre dels purés del llibre Une petite faim. 280 mets salés & sucrés

Ingredients:
- 3 albergínies
- 1 cullerada de cafè rassa de pebre vermell en pols
- 1 cullerada de cafè rassa de comí en pols
- 1 cullerada de cafè de grans de comí
- 3 cullerades grans d’oli d’oliva verge
- flor de sal i pebre blanc

Escalfeu el forn a 150 ºC.

Poseu dels albergínies senceres dins una safata i enforneu-ho durant una hora, una hora i mitja, segons la mida; les albergínies estaran cuites quan siguin suaus i la pell arrugada.

Tallar les albergínies al llarg i retirar la polpa. Posar en un bol i barrejar-ho amb l’oli d’oliva i les espècies. Salpebrar i barrejar bé.

Es pot servir fred o calent.

Es poden substituir aquestes espècies per alls aixafats i llavors de sèsam torrats.

4 comentaris:

  1. mmmmm !! la meva mare ja fa temps feia una recepta com aquesta amb les auberguinies. M'enrecordo que o feia per acompanyar els peixos fumats, com anguila, el salmo, atun ...

    Records

    ResponElimina
  2. Que bo que te que estar aquest puré!!!!!

    ResponElimina
  3. quina recepta més suggerent Sara Maria.!

    ResponElimina