
Ingredients:
- 12 gambes (congelades)
- 1 tassa petita de sofregit
- oli d'oliva verge
- sal i pebre
Per la picada:
- safrà
- 2 alls
- ametlles
- 1 llesca petita de pa fregit
- 1/2 pressa de xocolata de més del 70% de cacao
Amanir les gambes amb sal i pebre i sofregir-les fins que estiguin rosses.
Retirar una mica de l'oli i afegir-hi el sofregit. Doneu-li unes voltes.
Tirar-hi un cullerot d'aigua i la picada. Deixeu-ho coure uns cinc minuts i corregiu de sal.
Crec recordar que era d'un llibre del Fàbregas o del Lladonosa
ResponEliminaAquesta combinació tan curiosa no se m'hauria ocorregut mai. Però si tu dius que és bona, la provarem un dia d'aquests.
ResponEliminaI suurten bones, es tindra que probar.
ResponEliminaooooohhhhh! que atrevit!! m'encanta!
ResponEliminaRecords
Fa anys que guardo una recepta de pollastre amb llagostins i xocolata, però em resisteixo a fer-la. Ja sé que és només mitja presa, però associo la xocolata a cosa dolça!
ResponEliminaA veure si m'animo ara que he vist la teva recepta!
Una abraçada.
Doncs jo associo la xocolata a plats de xup xup de carn. Aquesta és ben diferent!.
ResponElimina