
Ingredients:
- 100 gr. de polenta
- 20 gr. de mantega
- ½ litre d’aigua
- sal
- mig carbassó
- un tomàquet madur
- formatge emmental ratllat
- un rajolí d’oli d’oliva verge
Posar a bullir l’aigua amb una mica sal. Quan bull s’hi tira la polenta i la mantega. Es remena durant uns minuts i es retira del foc.
Posar la polenta al fons d’una safata i deixar refredar.
Pelar i tallar a daus el carbassó i el tomàquet.
Un cop s’hagi refredat la polenta, posar-hi a sobre el carbassó i el tomàquet, cobrir amb el formatge emmental ratllat tot tirant-li per sobre un rajolí d’oli.
Posar a gratinar i servir.
Avui no m'acaba de fer el pes, mes que res per desconeixer lo de la polenta.
ResponEliminaÉs com una sèmola de blat de moro, però que es fa més espesa. A Itàlia els hi agrada molt, arreu en mengen.
ResponEliminaTambé la desconec la polenta, però la pinta que té és genial. Petons.
ResponEliminaTe molt bona pinta!!!
ResponEliminaI si vols la foto te la passo, estàs en plena creació de piruletes!
Ptnts
Desde que vaig estar a l'Argentina on vaig provar una polenta deliciosa, l'he intentat fer algunes vegades, però sempre em queda pastosa. Provaré aquesta recepta, a veure si hi ha més sort!
ResponElimina