dilluns, 25 de maig del 2009

Puré d’espinacs al curry

No cal que us digui que aquest llibre és genial, Une petite faim. 280 mets salés & sucrés, però quina llista de pendents que crea!

Ingredients:
- 1,5 kg. d’espinacs
- 3 escalunyes
- 1 cullerada gran, rassa, de curry
- 2 cullerades grans de nata líquida per a muntar
- 35 gr. de mantega mig salada (demi-sel)
- sal


Netejar els espinacs i assecar-los. Tallar-los en talls no massa grans.
Pelar i picar les escalunyes.

Fondre 25 gr. de la mantega en una cassola, i afegir-hi els espinacs, salar i tapar. Deixar coure durant 15 minuts. Els espinacs ràpidament perdran volum.

Fer fondre la resta de la mantega en una paella i afegir-hi les escalunyes durant uns 5 minuts a foc suau. Afegir-hi el curry i una mica de sal.
Remenar i afegir la nata líquida tot remenant uns instants.

Quans els espinacs siguin llestos, afegir-hi la barreja de la nata amb el curry i barrejar-ho tot bé. Rectificar de sal si cal i servir calent.

Per acompanyar pollastre o vedella.

Jo crec que li aniria bé afegir-hi uns pinyons... (les panses no m’agraden)

7 comentaris:

  1. Boníssim!!! Tens tota la raó, aquest llibre de què parles ha de ser una mina!!! Salutacions

    ResponElimina
  2. Dues coses que m'agraden combinades.. bé!!

    ResponElimina
  3. Hola guapa, els espinacs no son el meu fort, però segur que el curri li dona un toc genial. Molts petons.

    ResponElimina
  4. El curri li deu donar un gust genial als espinacs.
    Bona recepta!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Quin acompanyament més original. Potser també hi posaria pinyons.

    ResponElimina
  6. Ei, Sara Maria, saps que he intentat comprar el llibre i no el tenen ni a Amazon.fr? Totes les receptes tenen molt bona pinta... On el vas comprar, tu (a França, ara em diràs)?

    ResponElimina
  7. Doncs no, me'l van regalar a Brusel·les. Era de qui ens allotjava a casa seva, un parent dels amics amb els quals vaig anar. Va veure que m'agradava i em va fer el magnífic regal.
    Ja et donaré la referència de l'editorial.

    ResponElimina