
Ingredients:
- 12 inflorescències de flors de saüc amb cua
- 2-3 ous
- 50 gr. de sucre
- 120 gr. de farina
- 1,5 dl de llet
- un pessic de sal
- oli d’oliva o de girasol
Separar les clares dels rovells. Barrejar els rovells amb la farina, la llet i el sucre.
Batre les clares a punt de neu i afegir-ho, poc a poc, a la pasta per aconseguir una textura cremosa.

En una paella posem a escalfar oli a foc mig.
S’agafen les flors per la cua i es passen per la massa, seguidament es posen en l’oli calent, volta i volta, fins que estiguin daurades.
Es treuen i es posen sobre paper absorbent.
Es millor menjar-les abans no es refredin massa.

Sara Maria, deu ser una delicattesen tipus les flors de carabassó, veritat?
ResponEliminaPer cert, si et passes pel meu blog crec que t'hi podras trobar!
PTNTS
Dolça
I jo sense flors de saüc...
ResponEliminaNo sé si serà tan fàcil trobar aquestes flors!
ResponEliminaEm semblen unes postres ben originals i bones. Besades, guapa.
ResponEliminaContinuaré visitat el teu blog que acabo de trobar..
ResponEliminaSalutacions
Jorge
http://pocohecho.wordpress.com/
Hola:
ResponEliminaPoc desprès de llegir el vostre bloc, les he provar a la Fonda Xesc de Gombrén, amb una tempura mol suau com aperitiu i estan mol bones,
Sion